U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanschaf

Als lid van de erkende rasvereniging 'Vereniging voor Zwitserse Witte Herders' (VZWH) fokken wij uitsluitend via hun richtlijnen en daarbij die van de 'Raad van Beheer'. Beide ouderdieren zijn getest op de meest voorkomende erfelijke afwijkingen en worden uiterst zorgvuldig bij elkaar uitgekozen. De gezondheid en het karakter van de puppy's staan bij ons hoog in het vaandel.

De pups groeien in huis op en komen in aanraking met alle dagelijkse geluiden en bezigheden. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de socialisatie van de pups. De pups ondergaan op een leeftijd van 7 weken een karaktertest, aan de hand daarvan worden de pups gekoppeld aan hun toekomstige baasjes. Wanneer zij tenminste 8 weken oud zijn mogen ze verhuizen naar hun nieuwe eigenaar. Ze zijn dan met regelmaat ontwormd, met 6 weken ingeënt, gechipt door raad van beheer en in het bezit van een FCI stamboom.

Wanneer u interesse heeft of meer informatie wilt hebben kunt u contact opnemen.

 Pleeggezin worden?

Om onze kennel te versterken en uit te breiden met nieuwe bloedlijnen, maar hierbij niet te kort te doen in de behoefte van onze honden, zijn wij af en toe op zoek naar een pleeggezin. Lijkt het u interessant om het fokken van dichtbij mee te maken zonder alle zorgen die erbij komen kijken dan kunt u contact opnemen.